Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Palms Bet смята, че ПСЖ ще остави Милан без победа в Шампионската лига

0
Пари Сен Жермен
Снимка: БТА / BTA

Тази седмица ще се изиграят третите мачове от груповата фаза на Шампионската лига. Със сигурност един от сблъсъците, които приковават вниманието е този между френския шампион Пари Сен Жермен и италианския гранд Милан в сряда, 25.10, от 22:00 часа на стадион „Парк де Пренс“.

Парижани са втори в подреждането в група „F“ с три точки след победа над Борусия Дортмунд с 2:0 и тежка загуба от Нюкасъл Юнайтед с 1:4. Букмейкърът Palms Bet дава предимство на французите за победа с коефициент от 1.76, докато този за Милан е 4.50. Ставката за равенство е определена на 4.00. „Росонерите“ от своя страна са все още без победа, както и без отбелязан или допуснат гол след два нулеви равенства срещу „свраките“ и „вестфалци“.

Успехът в двубоя се очертава като задължителен и за двата отбора с оглед на ситуацията им, ако искат да продължат към елиминациите на турнира. Вие може да се възползвате и от Palms Bet мобиле, за да заложите на този страхотен сблъсък и на редица спортни събития от България и целия свят от телефона и таблета ви по всяко време. В исторически план Милан няма загуба от ПСЖ, в четирите официални срещи до момента между двата тима „росонерите“ са постигнали две победи, а на два пъти се е стигало до равенство.

Важно: Коефициентите търпят промяна!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.