ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСЖ прати последна оферта за голмайстора на Айнтрахт

0
Рандал Коло Муани
Снимка: LAP.bg

Френският шампион Пари Сен Жермен е отправил нова оферта за голмайстора на Айнтрахт Франкфурт Рандал Коло Муани, твърди L’Equipe. Според информацията на изданието, последното предложение е на стойност 65 милиона евро плюс нападателя Уго Екитике, като в тази сума не са включени бонуси. Сега топката е в ръцете на германския клуб, който все още не е дал отговор на тази оферта.

Както е известно, в понеделник Айнтрахт отхвърли предложение на стойност 80 милиона евро за Коло Муани, тъй като държат да получат сума от 100 милиона евро за 24-годишния французин.

В същото време „орлите“ имат сериозен интерес към Екитике, който е гласен за заместник именно на Коло Муани. Английският Брентфорд обаче също следи изкъсо ситуацията с нападателя на ПСЖ.

Развитие и по двата трансфера се очаква в следващите часове, тъй като Айнтрахт ще приеме родния Левски в мач-реванш от плейофите на турнира Лига на конференциите в четвъртък, 31.08. Първата среща в София завърши наравно 1:1.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.