Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Професор ще работи с националния отбор на България

0
България национален отбор национали
Facebook/Team Bulgaria

Националният отбор по футбол на България ще работи с най-добрия сръбски експерт в областта на спортната наука. Става въпрос за проф. д-р Марко Стоянович, който ще опита да помогне на „лъвовете“ в предстоящите евроквалификации.

46-годишният Стоянович е работил за отбори като Партизан (Белград), Макаби (Тел Авив), Олимпия (Любляна), Войводина, националния отбор на Сърбия, както и на баскетболните селекции на Румъния – мъже и жени.

Проф. д-р Стоянович над две десетилетия се занимава с диагностика, контрол и мониторинг на подготовката на топ спортисти от целия свят, доцент е във Факултета по физическо възпитание и спорт в Сърбия по дисциплините „Теория на спортната подготовка“ и „Баскетбол“, личен треньор на редица известни футболисти и баскетболисти.

Стоянович вече се е присъединил към спортно-техническия щаб по покана на националния селекционер Младен Кръстаич.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.