Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Предраг Пажин: Разбиха Левски отвътре

0
Левски
Снимка: lap.bg

Бившият защитник на Левски Предраг Пажин се надява „сините“ да се класират за европейските турнири, но смята, че ще им бъде много трудно да го постигнат. Пажин, който е с основна заслуга за спечелената шампионска титла и Купа на България от Левски през 2000 година, смята, че събитията в клуба се отразяват на играчите.

Предраг Пажин

„Разбира се, че искам да видя Левски в Европа, но съм реалист и мисля, че ще е изключително трудно това да се случи. Вярата обаче не ме напуска и стискам палци на „сините“ да успеят. От моя бивш съотборник Елин Топузаков обаче чудеса не трябва да се очакват. Той е сериозен и отговорен, но нито е правил подготовка, нито селекция и му прави чест, че пое отбора в такъв деликатен момент. За толкова кратко време обаче той не може да промени нищо“, заяви за Nostrabet Пажин.

„Не ми харесва това, което стана извън терена в Левски през последния месец. Левски бе разбит отвътре, направо го съсипаха. За съжаление, това няма как да не се отрази на играчите, от опит го знам. Да си призная, не бях на себе си от яд, когато видях какво става. Неприятно е също, че стана в решителната част на сезона и дано момчетата се абстрахират, доколкото могат от скандалите, и запишат добри резултати“, допълни Предраг.

„Иначе като бивш централен бранител, бих казал, че много ми харесва играта на Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба. Жалко, че и двамата са спрягани за продажба през лятото. Безспорно е, че Левски е притиснат от дългове и ще вземе солидни суми за тях, но от футболна гледна точка бих се радвал, ако поне единият остане. Двамата вече са утвърдени и ако напуснат накуп, каква е гаранцията, че другите двама нови в сърцето на отбраната по най-бързия начин ще се обиграят с останалите и ще са също толкова полезни“, допълни Предраг Пажин.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.