Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Португалска легенда влезе в щаба на Роберто Мартинес

0
Рикардо Карвальо
Twitter.com

Бившият бранител на Реал Мадрид и Челси – Рикардо Карвальо, се присъедини към щаба на Португалия, съобщиха от футболната федерация на иберийската страна, която разочарова на Мондиал 2022, отпадайки от Мароко.

Карвальо, който има 89 мача с фланелката на “мореплавателите“, е назначен за помощник треньор на новия селекционер на Роберто Мартинес. В екипа на испанския специалист влизат още шестима треньори, което го нарежда до селекционерите с най-големи щабове като Гарет Саутгейт, Роберто Манчини и Ханзи Флик.

Треньор на вратарите ще бъде Рикардо, който има 79 мача за националния отбор.

49-годишният Мартинес зае овакантеното място в португалския национален отбор след уволнението на Фернандо Сантош. Опитният треньор Сантош беше треньор на отбора от 2014 до 2022 г. и успя да стори немислимото – спечелването на Европейското първенство през 2016 година във Франция.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.