Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Петев: Изпуснахме още по 4 гола първото и второто полувреме

0
Ивайло Петев
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на Лудогорец – Ивайло Петев, беше много щастлив от победата с 5:1 над Астана в реванша от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Според него отборът е изпуснах да вкара поне още 7-8 гола и да запише невиждан резултат. 

„Изиграхме добър мач. Влязохме изключително сериозно в срещата, бяхме много агресивни, имахме добър контрол над топка – това, което в предния мач ни беше проблем. Вкарахме гол, изтървахме още 3-4 първото полувреме. Допуснахме от първата атака на Астана да ни изравнят“, Петев сподели след победата.

 

Коригирахме нещата на полувреме и мисля, че изиграхме едно от най-добрите полувремена, откакто се завърнах в Лудогорец. Изключително добро второ полувреме – с добра енергия, с много комбинативност. Вкарахме 4 гола и изтървахме още толкова“.

„Винаги в трудните моменти трябва да се облегнеш на трима или четирима играчи, които да изнесат товара. Днес отборът беше на добро ниво и не мога да отлича никого. Една прекрасна вечер за нас, но горчилката в мен няма да отмине лесно от мача с Олимпия. Този отбор заслужаваше да продължи, но така се случи, че отпаднахме. Трябва да продължим да се развиваме и всеки мач да изгледаме поне като днес“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.