Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Отличиха СК Шуменска крепост и Галин Методиев за цялостен принос

0
Галин Методиев
Снимка: Българска конфедерация по кикбокс и муай тай

Главният треньор на СК ”Шуменска крепост” – Галин Методиев, получи голямо признание за работата си. Беше му връчена купата за първо място в отборното класиране на ринг дисциплини (за 2022 година), а към него плакет за принос в развитието на кикбокса.

Отличието е заслужено предвид доминацията на неговия клуб в последните няколко години. Методиев взе наградите на Общо събрание на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, провело се във Велико Търново. На него Галин Димов беше преизбран на поста председател. За Димов това ще бъде втори петгодишен мандат на ръководната длъжност.

Купа

В управителният съвет от 7 души настъпиха промени. На мястото на Кирил Чакъров и Бойко Янчев влязоха международният рефер Камен Славов и Никола Димитров, който ще поеме отдел маркетинг и реклама.

Следващото състезание в спортния календар на БККФ е Държавното първенство в стил лоу кик 10-12 март 2023, на което ще домакинства именно Шумен. Това е една от коронните дисциплини в местния клуб и той е сериозен фаворит за първото място.

Плакет

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.