Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Откриха мъртъв Кристиан Атсу в Турция

0
Кристиан Атсу
Снимка: Twitter

Трагична развръзка с издирван футболист след земетресението в Турция. Крилото на националния отбор на Гана и на турския футболен клуб Хатайспор Кристиан Атсу е загинал при земетресенията в Турция, съобщи неговият агент Мурат Узунмехмет.

„Кристиан Атсу е открит. За съжаление той е мъртъв“, написа в Twitter Узунмехмет.

На 7 февруари мениджърът на Хатайспор Мустафа Йозат беше казал, че Атсу е бил изваден от развалините и приет в болница. По-късно обаче представители на клуба опровергаха тази новина и уточниха, че играчът все още се намира в неизвестност.

Атсу е играл в Англия за Нюкасъл, Борнемут и Евертън, а с Порто става шампион на Португалия. В кариерата си е подписал договор и с Челси, но не е изиграл нито един мач за клуба и пет пъти е пращан под наем.

31-годишният полузащитник има 64 мача за националния тим на Гана, в които е записал 10 гола и 9 асистенции. С Гана той е финалист в турнира за Купата на африканските нации през 2015 година, когато тимът губи битката за трофея от Кот Д’ Ивоар след изпълнение на дузпи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.