ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нова суха мрежа и победа за Швейцария в евроквалификациите

0
швейцария израел
Снимка: БТА

Националният отбор на Швейцария направи втора важна стъпка към класирането си на европейското първенство в Германия догодина. Избранниците на Мурат Якин победиха гостуващия тим на Израел с 3:0 в мач от втори кръг на Група „I“ и продължават да са без допсунат гол, след като преди няколко дни откриха кампанията си с 0:5 в Беларус.

Двубоят на „Стад де Женева“ бе решен в края на първото и началото на второто полувреме. Рубен Варгас откри резултата в 39′ след асистенция на Ремо Фрелур. Домакините вкараха втори гол в 47′ чрез гол на Зеки Амдуни, който се възползва от нов завършващ пас на Фрелур. Крайното 3:0 оформи Силван Видмер в 52′ след асистенция на Денис Закария.

Швейцария е на първо място във временното подреждане с 6 точки,докато Израел е на пета позиция с едва един спечелен пункт.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.