ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Нестор Ел Маестро: Показахме характер и се борихме до края

0
Нестор Ел Маестро
Снимка: LAP.bg

Старши треньорът на ЦСКА – Нестор Ел Маестро, сподели мнението си за победата над Славия (1:0) в осминафиналите за Купата на България.

„Представихме се по-добре, тъй като спечелихме мача. В турнирите е важна победата, а ние я постигнахме. Или продължаваш, или отпадаш. Ние работим върху своя стил, макар и да не показахме голяма игра днес, не беше от най-добрите ни вечери, но показахме характер и се борихме до края“, Ел Маестро сподели от пистата на стадион „Александър Шаламанов“.

„Всичко завърши добре за нас. Ние също ударихме греда, имаме страхотен вратар в лицето на Густаво Бусато. Той в момента е с болки, но нямам подробна информация за състоянието му. За мача с Лудогорец искам да спечелим по какъвто и да е начин“, добави треньорът на ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.