ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ЦСКА излъга Славия и продължава напред за Купата на България

0
Снимка: LAP.bg

ЦСКА е четвъртият четвъртфиналист в турнира Sesame Купа на България. Най-титулуваният роден отбор победи Славия с 1:0 в интригуващ сблъсък на стадион „Александър Шаламанов“.

Единственият гол беше дело на Матиас Фаетон в 27-а минута, който дойде след страхотен солов рейд на Тобиас Хайнц по дясното крило. Преди това Славия създаде чудесно голово положение, но Густаво Бусато излезе и отрази шута към вратата си. В края на мача бразилецът напусна с контузия.

В хода на срещата два пъти домакините нацелиха гредата, като и Майкъл Естрада го стори след топовен изстрел през първата част. Нестро Ел Маестро отново не даде повече от 15-ина минутки на Данило Асприля, който собственоръчно класира отбора за тази фаза след страхотния си мач срещу Черноморец Балчик.

На няколко пъти Бусато спаси отлични шансове на Славия, като от „армейците“ Юга веднъж се извиси и стреля с глава във Вуцов, а резервата Назон стреля опасно близко покрай вратата.

ЦСКА Амос Юга

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.