50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи приключи победоносно щурия си сезон

0
Наполи
Снимка: Twitter/Наполи

Наполи ознаменува титлата си на Италия с победа с 2:0 срещу последния в класирането Сампдория в последния кръг на италианската Серия „А“. През първото полувреме домакините упражниха сериозен натиск, но така и не реализираха шансовете си.

След почивката обаче те успяха да пробият защитния вал на съперника. В 64-тата минута голмайсторът на първенството Виктор Осимен вкара от дузпа и увеличи сметката си на 26 попадения.

В 84-тата минута от Джовани Симеоне оформи крайното 2:0 с красив изстрел извън наказателното поле.

Миг по-късно капитанът на Сампдория Фабио Куалярела беше заменен и обра увациите на препълнения „Диего Марадона“ фенове на Наполи. Така феновете на Наполи направиха хубаво впечатление с респекта към 40-годишния нападател на съперника.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.