Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Руди Гарсия взе глътка въздух, а Наполи не се затрудни с Верона (ВИДЕО + СНИМКИ)

0
Верона - Наполи
Снимка: БТА / BTA

Италианският шампион Наполи се завърна на победния път и надигра с 3:1 като гост Верона в двубой от деветия кръг на Серия А.


Матео Политано даде аванс на гостите от Неапол в 27-ата минута, оползотворявайки отлично центриране на Джакомо Распадори в наказателното поле.

Наполи поведе с 3:0 до 55-ата минута на мача след два гола на грузинския национал Хвича Кварацхелия. Той се разписа за 2:0 в 43-ата минута след като завърши чудесна индивидуална акция със страхотен точен удар, а в 55-ата покачи на 3:0 след контраатака.

Футболистите на Верона успяха да отбележат почетно попадение след час игра чрез Дарко Лазович, който вкара за 1:3.

В класирането Наполи е пети със 17 точки, колкото имат и намиращите се над тях на трето и четвърто място съответно Ювентус и Фиорентина. Верона вече е в серия от седем поредни мача без успех и е 16-и с осем пункта. В следващия кръг веронци гостуват на Ювентус, докато за Наполи предстои първо визита на Унион в Берлинв Шампионска лига, а след това и дерби с Милан за първенство.

Вижте кадри от успеха на Наполи срещу Верона:

Верона - НаполиВерона - НаполиВерона - НаполиВерона - НаполиВерона - НаполиВерона - НаполиВерона - Наполи

Верона - Наполи

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.