Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Наполи хвърли здрав пердах на опашкар и гледа непоклатимо към титлата

0
Наполи
Снимка: Twitter

Италианският гранд Наполи продължава победния си път към титлата в Серия А. Неаполитанци разбиха опашкаря Специя с 0:3 като гост в мач от 21-ия кръг на италианското първенство.

Първото полувреме не предложи голове, но в началото на втората част „малките магаренца“ съумяха да излязат напред в резултата след гол от дузпа на Хвича Кварацхелия.

В средата на полувремето дойде време и за шоуто на Виктор Осимен. Класният нападател на италианския тим вкара в 68-ата минута, а пет минути по-късно се разписа отново, за да оформи и крайното 0:3.

Така Наполи записа пета поредна победа в Серия А и увеличи актива си в подреждането на 56. Тимът има аванс от цели 16 точки пред втория Интер, който по-късно днес се изправя срещу Милан в дербито на Милано.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.