Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Националният селекционер гледа ЦСКА на живо

0
Александър Димитров
Снимка: lap.bg

Селекционерът на младежкия ни национален отбор – Александър Димитров, присъства на трибуните на днешната приятелска среща между ЦСКА и Санфрече в Белек. През първото полувреме в полезрението му попадна Християн Петров. 

След почивката в игра се появиха 18-годишният Павел Жабов и 17-годишният Илиан Антонов. Двамата се представиха прилично и тепърва Димитров ще следи тяхното развитие през пролетта.

След края наставникът на младежите се отправи да гледа на живо и Берое – Балкани. Там видя действията на 20-годишния Божидар Пенчев, който получи първата си повиквателна в началото на ноември 2022 го година.

Все още не е ясно дали Димитров ще изгледа и някоя от останалите срещи. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.