ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Националите отрязаха журналистите преди да излетят за Подгорица

0
България
Снимка: lap.bg

Националният отбор по футбол на България замина за Черна гора с чартърен полет от София за петата си среща от квалификационната кампания за Евро 2024 в Група „G“. Настроението в тима не беше особено добро, а никой от футболистите не застана пред камерите на чакащите пред Терминал 2 журналисти и репортери.

От ръководството на БФС също никой не говори пред медиите, каквато е традицията. България има само 2 точки от първите си четири мача, но определено може да съжалява за пропуснатите две победи над Литва и Сърбия през юни. Сега предстои второто завъртане на срещите и гостуване на Черна гора, срещу когото „лъвовете“ стартираха с поражение с 0:1 през март в Разград.

Черногорците ще влязат в мача, който е от 19 часа в неделя в Подгорица, след разочараващо равенство 2:2 преди три дни в Каунас, което намали шансовете им да се преборят за една от първите двете позиции. Черна гора има 5 точки и заема третото място, изоставайки на 2 от втория Сърбия и на 5 от лидера Унгария.

Добрата новина в нашия лагер е, че няма контузени от контролата с Иран, изгубена с 0:1 в четвъртък. От щаба потвърдиха, че всички футболисти са в отлично здравословно състояние и няма дори обичайните мускулни проблеми и крампи. Така селекционерът Младен Кръстаич ще избира най-добро от групата, с която разполага.

Очаква се той да направи поне три промени в състава, като те ще бъдат продиктувани както от впечатленията му от спаринга с иранците, така и от спецификата на предстоящия съперник.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.