Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Национал на Черна гора: България не ни е на нивото

0
Национален отбор на България Хювефарма Арена
LAP.bg

Полузащитникът на Гиресунспор и чертогорски национал – Вукан Савичевич, е сред най-новите имена в селекцията на страната си, имайки едва седем мача за тима. По всяка вероятност Савичевич обаче ще бъде сред титулярите в Разград срещу България.

„Надявам се, че всичко ще върви както е било преди 11 години – в квалификациите за Евро 2012, когато загубихме баража от Чехия, но само се моля на Господ крайният резултат да бъде пo-успешен – да се класираме на Евро 2024“, казва Савичевич пред черногорските медии, заявявайки още, че групата не е лесна, а фаворити са Унгария и Сърбия.

„Стартът на квалификациите е най-важен и е добре, че в началото имаме българската селекция за съперник, която поне според мен не е на нивото, на което сме ние“, продължи 29-годишният играч, който е съфамилник на легендата на югославския футбол и настоящ президент на местната футболна федерация Деян Савичевич.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.