ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Мъри Стоилов за националите: България може малко повече

0
Станимир Стоилов, Наско Сираков
LAP.bg

Наставникът на Левски – Станимир Стоилов, даде пространно интервю пред БНР, в което коментира и националния отбор на България. Както е известно, родните „трикольори“ загубиха с 0:1 от Черна гора в Разград и с 0:3 в Будапеща от Унгария. Стоилов беше селекционер преди около 10 години и отлично знае какво е различното в това да си треньор на национален, а не на клубен тим.

“На всички ни се искаше България да спечели. За съжаление това не се случи, но има причини – програма, начин на провеждане, условия за работа, стадиони, бази, първенства. Оттам трябва да се започне, за да можем да се огледаме после в националния отбор. Иначе смятам, че България има малко по-добри възможности от това, което показва специално на мача с Унгария“, започна Стоилов, определяйки двубоя с Черна гора като равностоен.

„Ако държавата не помогне, едва ли клубовете ще могат сами да се справят с подобряване на материалната си база. Държавата помага на всички, които са я притиснали. Както виждате, някъде сeстроят и стадиони. Както виждате, всякакви видове протести обикновено се решават в полза на протестиращи. Флагманът на обединението трябва да бъде футболният съюз, футболната лига и всички да участваме заедно, да направим едно футболно ядро и да притискаме всички“, заяви Стоилов и допълни, че не иска нищо за себе си и ръководството, а само за спорта, юношите и децата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.