Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Младен Кръстаич загря за евроквалификациите с Миле Китич (видео)

0
Младен Кръстаич
LAP.bg

Селекционерът на националнкия отбор по футбол на България – Младен Кръстаич, определено се радва на последните дни, преди да събере „трикольорите“ на лагер.

Сръбският специалист купонясва с Миле Китич на специално организирано парти по случай 18-ия рожден ден на сина му Матея.

Гост-изпълнител е именно популярният на Балканите сръбският изпълнител. Бившият защитник на Партизан, Вердер и Шалке публикува в социалните мрежи няколко клипа от партито. Доста овации събра едно от видеата на Кръстаич с Китич, на което двамата видимо почерпени пеят с чаши в ръце и истински се забавляват.

На Кръстаич и родните „лъвовете“ предстоят евроквалификации срещу Черна гора в Разград и Унгария в Будапеща.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.