Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Меси пренебрегна Бензема във вота си, Роналдо дори не гласува

0
Кристиано Роналдо, Лионел Меси
Twitter.com

Лионел Меси бе избран за „Най-добър играч“ на ФИФА за 2022 година. След награждаването ФИФА оповести и как са гласували треньорите и капитаните на националните отбори.

Много интересен се оказа вотът на Меси, който постави на първо място съотборника си в ПСЖ Неймар. Втори в класацията на Меси е Килиан Мбапе, а едва трети е носителят на „Златната топка“ Карим Бензема.

Вечният съперник на Меси – Кристиано Роналдо, дори отказа да гласува в анкетата, макар и да има това право като капитан на Португалия. От негово име е гласувал защитникът Пепе, който гласува за Мбапе, Лука Модрич и Бензема.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.