ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Меси донесе успеха на Аржентина с красив гол

0
Лионел Меси
Стопкадър: You tube

Световният шампион Аржентина започна трудно квалификациите за Шампионата на планетата през 2026 година. „Гаучосите“ победиха с минималното 1:0 Еквадор в мач от първия кръг на зона Южна Америка на стадион „Монументал“ в Буенос Айрес. В герой за домакините за пореден път се превърна вездесъщият Лионел Меси, който вкара единствения гол с майсторско изпълнение от фаул в 78-ата минута.

Видео вижте ТУК

Меси завъртя топката над стената, тя се отби от дясната странична греда и влетя в мрежата.

„Албиселесте“ търсеха повече гола, но създадоха малко реални ситуации за гол. През първото полувреме удар на Меси премина в опасна близост край вратата, а Лаутаро Мартинес пропусна от добра позиция.

В 57-ата минута пък след страхотен шут на Николас Таляфико кълбото облиза напречната греда и излезе в аут.

В следващия си мач Аржентина гостува на Боливия на 12 септември, а Еквадор приема Уругвай ден по-късно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.