ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Медведев ще играе на полуфинал срещу Григор Димитров

0
даниил медведев

Световният номер 11 в мъжкия тенис – Даниил Медведев, се класира за полуфиналите на турнира на твърда настилак в Ротердам от сериите ATP 500. 27-годишният руснак победи миналогодишният шампион Феликс Оже-Алиасим на 1/4-финал с 6:2, 6:4 за 1:23 час.

Медведев реализира 4 аса срещу само един за канадеца и спечели 13 от 19 свои подавания на втори сервис. Така Медведев ще се изправи срещу Григор Димитров в битка за място на финала, след като по-рано днес 31-годишният хасковлия отстрани Алекс Де Минор.

Двубоят между българина и руснака ще се проведе в събота следобяд, а това ще бъде седми мач между двамата, като Григор има само две победи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.