Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Манчестър Юнайтед си го изкара на Бетис

0
Манчестър Юнайтед Бетис
Снимка: БТА

Манчестър Юнайтед победи Реал Бетис с 4:1 в първия осминафинален мач в Лига Европа. Възпитаниците на Ерик тен Хаг излязоха да измият срама от непростимата загуба с 0:7 от Ливърпул. Очакванията бяха те да се опитат поне малко да се реваншират на феновете.

От самото начало домакините започнаха с атаките и Маркъс Рашфорд откри още в 6-ата минута. Юнайтед играеше много силно, но противно на логиката. Айосе Перес възстанови равенството в 32-ата минута.

На почивката Тен Хаг беше направил нужните корекции и преимуществото започна да се материализира на таблото с резултата. В началото на второто полувреме Антони отново изведе напред Манчестър Юнайтед със страхотен гол.

След час игра Бруно Фернандеш също беше точен, а черноработникът-нападател Вут Вегхорст оформи крайното 4:1 в заключителните минути. По този начин реваншът на испанска земя става почти протоколен и „червените дяволи“ могат да мислят за четвъртфиналите.

Ето как завършиха другите мачове от късната сесия на Лига Европа:

Севиля – Фенербахче 2:0

Ювентус – Фрайбург 1:0

Шахтьор – Фейенорд 1:1

В ранната сесия Рома взе комфортен аванс срещу Реал Сосиедад и още.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.