Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома взе комфортен аванс за реванша с Реал Сосиедад

0
Рома Ел Шарауй
Снимка: БТА

Рома победи Реал Сосиедад с 2:0 в първия осминафинален мач от Лига Европа. По този начин възпитаниците на Жозе Моуриньо имат солидна преднина за реванша в Испания.

Грандът на Рим показа отличния си контраатакуващ стил на игра и именно по този начин откри резултата в 13-та минута. Пауло Дибала проби отдясно и намери Таби Ейбрахам, който асистира на Стефан Ел Шаарауи за 1:0.

За гостите най-изгодният шанс в мача изпусна халфър Микел Мерино. Останал сам срещу Руи Патрисио той не осъществи добър контакт с топката и не изравни. Вместо това Рома удари втори път чрез Мараш Кумбула в 85-та минута.

Централният защитник се разписа след центриране от ъглов удар и сложи точка на спора тази вечер. Мачът на испанска земя е следващата седмица.

Още резултати от Лига Европа:

Байер Леверкузен – Ференцварош 2:0

Спортинг КП – Арсенал 2:2

Унион Берлин – Роял Унион СЖ 3:3

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.