ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лъвиците тръгнаха с победа на Европейското

0
Лоренцо Мичели
Снимка: lap.bg

Женският национален отбор по волейбол на България победи Хърватия с 3:1 (23:25, 25:23, 25:20, 25:17) в първия си мач от Група В на Европейското първенство, което се провежда в Италия, Белгия, Германия и Естония. Волейболистките на Лоренцо Мичели ликуваха в родния му град в „Арена Ди Монца“, за да запишат втора победа над хърватките в рамките на няколко месеца след тази в Лигата на нациите в Нагоя.

След като двата отбора си размениха по един гейм, в последвалите два „лъвиците“ показаха класа и заслужено се поздравиха с крайния успех.

В другите два мача от групата домакинът Италия очаквано спечели срещу Румъния с 3:0, а Босна и Херцеговина надделя драматично с 3:2 над Швейцария. Днес от 19 часа нашите националки ще изиграят втория си двубой срещу босненките.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.