Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Левски иска, може и ще играе печеливш футбол

0
Левски
Снимка: Фейсбук, Левски

След броени дни Левски започва участието си във втория дял на футболното ни първенство, амбициран да повтори миналата пролет, когато започна развитието на този отбор.

Заради неприятното стечение на обстоятелствата, малшанс и липсата на спортно щастие, подопечните на Станимир Стоилов изгубиха много точки в последните си осем есенни мача, които заслужаваха, и това им попречи да останат в битката за шампионската титла и Купата на страната.

Този Левски обаче в никакъв случай не се е предал и със сигурност сега „сините“ си припомнят онази популярна фраза на Максим Горки: Да вярваш силно значи наполовина да си победил. Именно това се очаква от Левски напролет – да побеждава, защото Левски разполага с нужния спортно-технически потенциал да го прави. Защото Левски иска, може и е по силите му да играе печеливш футбол.

Новите, които са стойностни изпълнители, жадуват да се докажат със свещената синя фланелка. Други играчи ще се стремят да вдигнат цената си, за да реализират евентуален трансфер през лятото, а някои изпълнители – да покажат с изявите си, че заслужават да бъдат част от този специален клуб.

Като цяло пък отборът ще е пределено мотивиран да надгради и да обори скептиците, които смятат, че развитието му е в застой. Всичко това, ако се получи, би помогнало на Левски през пролетния полусезон да демонстрира по-високо игрово ниво, да е по-продуктивен и по-успешен във всяко едно отношение.

Така и единствената цел, която остана тимът да преследва – класиране за европейските клубни турнири, изглежда напълно постижима. И не на последно място, Левски е длъжник на своите феноменални фенове и е длъжен да играе и за тях, да се реабилитира пред тях и да прави постоянно така, че великата синя публика да остава доволна.

Видяно 213 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.