Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Легендарен испански клуб изправен пред фалит

0
Валенсия - Барселона
БТА

Един от най-големите футболни грандове в Испания – Валенсия, е изправен пред фалит, пише Marca. Клубът може да не оцелее финансово, ако изпадне от елита.

В момента Валенсия заема 18-о място в класирането, като се намира на три точки от спасението. До края на сезона остават девет кръга, в които „прилепите“ трябва да се опитат да останат в Ла Лига.

Валенсия има много дългове за погасяване и финансово е в трагично състояние. Ако се стигне до изпадане в Сегунда Дивисион, това ще навреди икономически на клуба, който може да не издържи на кризата и дори да се стигне до фалит.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.