Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лацио е лек фаворит срещу Ювентус според Sportingwin

0
Лацио, Сергей Милинкович-Савич, Луис Алберто
БТА

Римският гранд Лацио посреща Ювентус в едно от дербитата не само в италианската Серия А, но и в цяла Европа през идващия уикенд. „Бианкочелестите“ и „бианконерите“ се изправят на „Олимпико“ в събота вечер от 21:45 часа.

Римският гранд е в серия от седем поредни мача без допуснат гол. Затова и букмейкърът Sportingwin дават предимство на „орлите“ с коефициент от 2.78, докато ставката за торинския им съперник е 2.88. Равенството във Вечния град се котира на 3.04. Направете своята спортингуин регистрация и заложете на този определено вълнуващ двубой с марка „Италианско калчо“.

Римляните се движат втори в класирането, макар и на огромна разлика от лидера Наполи. Мястото на Лацио е доста изненадващо предвид това, че тимът не направи кой знае каква селекция през лятото и последната зима.

Юве изпраща доста необичаен сезон, в който му бяха отнети 15 точки. Отборът на Макс Алегри обаче се съвзе и почти се добра до топ 4 въпреки отнемането на такъв огромен брой пунктове.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.