Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кайри Ървинг преподписа с Далас, Дреймънд остава в Голдън Стейт

0
кайри ървинг
Снимка: БТА

Гардът Кайри Ървинг се е съгласил да остане в Далас Маверикс. Шампионът от 2016-а е сложил подписа си върху тригодишен договор на стойност 126 милиона долара.

31-годишният американец изигра 40 мача за Бруклин Нетс през миналия сезон преди да бъде трейднат в Далас. В 20-те си мача за Маверикс, Кайри записа средно по 27 точки, 5 борби и 6 асистенции на мач. След пристигането му в Тексас, Далас спечели 8 мача и загуби 12, а отборът не успя да се добере до плейофите.

Другата значителна сделка от вчерашния ден е, че крилото Дреймънд Грийн е постигнал споразумение с Голдън Стейт Уориърс. 33-годишният американец ще продължи кариерата в отбора, който го избра в Драфта през 2012 г. Грийн се е съгласил на 4-годишен договор на стойност 100 милиона долара. Четирикратният шампион и участник в Мача на звездите записа 8.5 точки, 6.8 асистенции и 7.2 борби средно на мач през миналата кампания, в която „войните“ стигнаха до полуфиналите в Западната конференция.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.