Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Костов: ЦСКА правеше едно и също, допуснахме малко глупав гол (ВИДЕО)

0
Левски Николай Костов
Снимка: БТА / BTA

Старши треньорът на Левски – Николай Костов, не остана доволен след равенството 1:1 в дербито срещу ЦСКА в сблъсък от 13-ия кръг на efbet Лига. Специалистът заяви, че тимът му е глупав гол, а също се изкача остро и за играта на противинка, която е била “еднообразна”.

„Пропуснахме момента да използваме преднината. Допуснахме малко глупав гол, което промени ситуацията на терена. Започнахме добре, противопоставихме се добре на силовия футбол на ЦСКА. Бяхме готови и се противопоставихме на еднообразните атаки на ЦСКА през целия мач. Този футбол, който практикува ЦСКА, е малко неудобен за нас“, започна Костов.

„И двата отбора играха за победа. На нас ни беше много нужна. С едната точка се отдалечаваме малко от челните места. А и идвахме след несправедлива загуба от Лудогорец. Някои играчи бяха малко напрегнати, но го отдавам на младостта“.

Левски Николай Костов

„В тази пауза искаме да влезем с победа над ЦСКА. Понякога желанието надхвърля възможностите. Съжалявам, че не победихме. Пуснах Ван дер Каап, за да затвърдим играта за втора топка. Защото ЦСКА правеше едно и също – изритваше топката към централните си нападатели и оттам борба за втора топка.“

„Нищо трагично не се е случило с Ел Джемили. Не беше готов просто. Допусна грешка, от която можехме да допуснем мача. Бях спокоен, очаквах по-голямо качество на играта. Имаше много накъсвания и нашият отбор се затруднява при подобен стил – вертикален. Очаквах по-добро качество. Нашият отбор се затруднява от такъв вид футбол, с много накъсвания на играта“, завърши Костов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.