Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер с огромна издънка у дома

0
интер емполи
Снимка: БТА

Отборът на Интер допусна изненадваща загуба у дома при домакинството си на средняка от Серия „А“ Емполи. „Нерадзурите“ отстъпиха с 1:0 в мач от 19-ти кръг на италианския елит и по този начин дадоха сериозен тласък на Наполи в борбата за титлата.

Възпитаниците на Симоне Индзаги завършиха първото полувреме с 10 човека заради два жълти картона на Милан Шкриниар. Единственото попадение в срещата отбеляза Томазо Балданзи в 66-ата минута след асистенциа на Недим Байрами.

Играчите на Паоло Дзанети се изкачиха до 9-о място във временното класиране с 25 точки, докато Интер е на трета позиция с 37 пункта и с 13 точки по-малко от лидера Наполи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.