Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Интер обърна Фиорентина за втора поредна Купа на Италия

0
интер
Снимка: БТА

Отборът на Интер в новият стар носител на Купата на Италия. „Нерадзурите“ спечелиха своята 9-а Купа на страната, след като победиха Фиорентина с 2:1 в мач, който се игра на препълнения „Стадио Олимпико“ в Рим.

Двубоят започна чудесно за символичните домакини от Флоренция, които откриха резултата още в 3′ с гол на Николас Гонзалес. Възпитаниците на Симоне Индзаги не се стъписаха от неприятния развой и още преди края на първото полувреме успяха да обърнат резултата. В герой за Интер се превърна аржентинецът Лаутаро Мартинес, който вкара две попадения в 29′ и 37′.

През второто полувреме играчите на Винченцо Италиано владееха инициативата и създадоха куп положения за гол, но добрите намеси на Самир Ханданович и стабилната подредба в отбрана осигуриха победата на отбора от Милано в първия от двата си финала през този сезон.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.