Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Илиан Илиев или черноморец до последната капка кръв

0
Илиан Илиев
Снимка: chernomorepfc.bg

Чест прави на Илиан Илиев, че каза това, което мисли след мача в Разград. За пореден път той каза нещата право куме в очи, без да се събразява дали някой ще се почувства неудобно от истината. А истината е, че Черно море бе порязан тънко и фино от рефера Георги Гинчев през второто полувреме на двубоя с шампиона.

И тук не става само въпрос, че нямаше втори жълт картон за Васил Панайотов след нарушението, което направи срещу Спас Делев за дузпата. Тук става въпрос, че реферът обърна свирката при 2:1 за „моряците“ с обратни фаулове и странни отсъждания, като отчетливо се виждаше, че се стреми да е съпричастен към евентуален обрат, който в крайна сметка се случи.

Обективно погледнато, не е проблем, че Черно море изгуби. Проблемът е, че до загубата се стигна по такъв грозен и подмолен начин, който е в пълен разрез с правилата на футболната игра. Дано в Лудогорец са разбрали, че с такива победи се отдалечават от Европа и забавят развитието на отбора си, който и без това бавно, но сигурно върви надолу в игрово отношение през последните сезони. 

Каруцарският език, който от разградския клуб използваха в декларацията, за да омаскарят Илиан Илиев и да опитат да заблудят футболните хора, че са спечелили заслужено, едва ли се нуждае от коментар. А и самият факт, че от Лудогорец се извиниха на Илиан, отчитайки, че са сбъркали, няма със сигурност да промени впечатлението, че паднаха толкова ниско.

Иначе Илиан Илиев с почтеното си поведение, спечели нови и нови симптизанти и в петък на „Тича“ феновете ще го аплодират още по-бурно и горещо, тъй като защити по категоричен начин честта и авторитета на своя 110-годишен клуб.

Илиан Илиев, ти си истински черноморец. Ти си черноморец до последната капка кръв и не спирай да казваш в прав текст, когато нещо не ти харесва на терена извън играта, тъй като ще дойде ден, в който на пошлостта и слугинажа в родния ни футбол един път завинаги ще бъде сложен край.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.