ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Играчите на Локото да поискат прошка от феновете си

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив Пловдив

Сирни Заговезни е другата неделя, а в навечерието му всички играчи на пловдивското Локо трябва да задължително да поискат прошка от своите фенове за провала в Кърджали.

Прошката може да бъде поискана с грамотен футбол и победа срещу съименика от София на „Лаута“, но дори и да се получи, феновете на Локо Пловдив едва ли толкова бързо ще простят и забравят резила, докато не видят техните любимци да играят така както могат и както на всички локомотивци им се иска.

Феновете на Локо Пловдив са верни на тима и футболистите, обичат ги и подкрепят на всеки стадион и не заслужават такава гавра. Димитър Илиев и компания нямат право да падат с такъв резултат и да показват такава безлична игра срещу никой в България, най-малко защото самото име Локо Пловдив ги задължава винаги да са на ниво.

Загубите във футбола са нещо нормално, но ако си загубил, след като си се раздал и си оставил душата и сърцето си на терена, от загубата може и да боли, но но тежи.

Когато обаче си разхождал фланелката на терена и си гледал мача отблизо, всеки играч трябва да се срамува и да си помисли добре дали заслужава да играе за този клуб. В случая става въпрос за велик клуб като ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.