Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

И кучетата в Неапол няма да спят! Наполи е шампион на Италия

0
Наполи
Снимка: БТА

Наполи е шампион на Италия за трети път в историята. След дълги 33 години на чакане – неаполитанците отново спечелиха Серия А. Вече и математически няма как отборът да бъде изместен след равенството 1:1 като гост на Удинезе.

Веднага след последния съдийски сигнал фенове нахлуха на терена обляни в сълзи и започнаха да целуват футболистите и старши треньора Лучано Спалети. На играчите им беше трудно да се придвижват от множеството, като полицията не допусна масовата част – агитката от сектора за гости. 

Наполи Виктор Осимен

Феновете на Наполи са едни от най-страстните в цял свят. Неапол е футболна столица и тази нощ няма да спи. След победата над Ювентус (1:0) привържениците чакаха до 3 часа през нощта отборът да се прибере от Торино и сега няма да е по-различно. Стадион „Диего Армандо Марадона“ бе претъпкан за видео стена по време на срещата в Удине и празненствата там вече започнаха с пиротехника и хиляди знамена.

Градът е изцяло украсен в синьо и бяло, които са двата цвята на клуба от Южна Италия. В петък сутрин цяла Европа ще осъмне с емоционални видеа от шумния купон при посрещането на отбора, който напълно заслужено стана шампион!

Наполи фенове

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.