ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хърватия е изявен фаворит срещу Уелс, казва Спортингуин

0
Хърватия
Снимка: Twitter

Направилият много силно второ поредно Световно тим на Хърватия започва своя път към класиране на Евро 2024 в Германия. „Ватрените“ посреща приятната изненада от Евро 2010 – Уелс.

Двубоят противопоставя седмият срещу двадесет и осмия в ранглистата на ФИФА. Букмейкърът Спортинг уин оценява победа за балканците на 1.55, докато успех за „драконите“ е 6.20. Равенството се котира на 3.86. Направете своята sportinwin регистрация и заложете на този съботен двубой от програмата на евроквалификациите.

Хърватският тим вече се мери наравно с най-големите сили на Стария континент, като два пъти стига до финалната четворка на Световно. Уелсците пък са винаги корав съперник, който може да обърка множество сметки и не бива да бъдат подценявани.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.