ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Херо е готов да остане дълго време в Спартак

0
Спартак Варна
Снимка: lap.bg

Сезонът е в разгара си и Спартак се бори със зъби и нокти, за да оцелее при майсторите. Наред с тази цел обаче привържениците на отбора с основание се питат ще продължи ли работата си в клуба Димитър Димитров и след края на сезона. На този етап сигналите, които идват от Херо към ръководството са добри и съществуват предпоставки той да води още дълго време тима.

Към днешна дата Димитър Димитров бил впечатлен както от подкрепата, която получава от шефове и фенове, така и от отношението, което демонстрират към него. Но най-много бил удоволетворен, че всички симпатизанти на Спартак, които са обективни и трезвомислещи, отчитат положителната промяна в играта на тотално обновения състав на „соколите“ и най-вече това, че въпреки че е отбор едва на около три месеца, Спартак започва да има игрови почерк и да изгражда свой специфичен стил на игра. 

Всичко това давало стимул на Херо да продължи да е треньор на отбора и след лятото, независимо какво ще е крайното му класиране след настоящия сезон. Бургаският специалист ще съобщи официално окончателното си решение след първенството, както би било и редно, но според кулоарна информация той е получил картбланш от Павлин Николов за лятна селекция, с която да надгражда.

Разбира са, Херо не бърза с нея, въпреки че е наясно какво трябва да предприеме, тъй като неговите мисли и тези на играчите му са насочени единственото към предстоящите решителни 11 мача, всеки един от които се явява финал за Спартак и би предопределил съдбата му.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.