Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор Димитров отново е част от Топ 20 на света

0
Григор Димитров
БТА / BTA

Първата ракета на България – Григор Димитров, отново е час от Топ 20 на световната ранглиста. Най-добрият български тенисист не участва в турнири миналата седмица след отпадането си на 1/8-финалите на „Уимбълдън“, но въпреки това измества аржентинеца Фернандо Серундоло и се изкачи с една позиция в класацията на АТР и от понеделник вече е №20 с 1600 точки в актива си.

Втората ракета остава Димитър Кузманов на 174-то място с 337 точки, а трети от българите е Адриан Андреев, който направи прогрес от шест места и от днес е 210-и с 282 точки.

Промени в Топ 10 на ранглистата липсват, като водач си остава шампионът от „Уимбълдън“ – Карлос Алкарас, с 9375 точки, следван от сърбина Новак Джокович с 8795 и руснака Даниил Медведев с 6520 точки. Голям скок обаче прави французинът Адриан Манарино, който се изкачва с 11 места до номер 27. Голям печеливш е и аржентинецът Педро Качин, който триумфира в Гщаад за първа титла в кариерата си и напредва с 41 места до 49-ата позиция в света.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.