ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор Димитров не успя да спечели титлата в Женева

0
Григор Димитров
БТА

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров загуби финала на турнира от сериите ATP 250 в Женева, отстъпвайки на чилиеца Николас Джари с 6-7(1), 1-6 за малко под 100 минути игра. 

Гришо се противопостави на Джари в първия сет, където двамата си размениха по един пробив, но в тайбрека 54-ият в света тенисист успя да се наложи по категоричен начин.

Във втората част Николас Джари доминираше на корта, като направи два ранни пробива и поведе с 0-5. Силите на Гришо стигнаха за почетен гейм, а Джари затвори частта с 1-6, за да вдигне трофея.

Това бе първи финал за Григор от 2018-а насам, когато загуби от Роджър Федерер в Ротердам. Българинът има осем титли на ниво ATP, като последната бе спечелена през 2017-а.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.