ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гираси се завърна от контузията с… гол и попари Дортмунд

0
щутгарт
Снимка: БТА

Щутгарт победи Борусия Дортмунд с 2:1 в най-интригуващия мач от съботната програма на германската Бундеслига. Швабите осъществиха пълен обрат в мача, като отбелязаха и завръщането на техния звезден нападател Серху Гираси. Сензацията на сезона заби своя 14-и гол в осми мач с фланелката на Щутгарт.

Домакините не бяха уверени в началото на срещата, когато Фюрих пропусна дузпа. В 36-ата минута Никлас Фулкрюг пък изведе Борусия напред в резултата, което изобщо не беше закономерно с оглед на представянето. Щутгарт натискаше здраво съперника, но миг липса на концентрация довед до грешка за инкасираното попадение.

Малко преди почувката Ундав напълно логично възстанови паритета, а в 83-ата минута Гираси беше точен от втората дузпа, отсъдена за швабите днес. С успеха те изместиха днешния си съперник за третото място. Разликата между двата тима е три точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.