ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Геша: Няма как Сираков да даде мач на ЦСКА

0
Левски
Снимка: lap.bg

Двукратният шампион с Левски Георги Иванов-Геша посрещна с усмивка коментари в социалната мрежа, според които Наско Сираков е дал мача на ЦСКА. Геша уточни, че познава добре Сираков и е убеден, че това никога не може да се случи.

„Прекрасно разбирам, че в социалните мрежи всеки е свободен да казва каквото мисли и да симпатизира, на който поиска. Но понеже в случая се изопачава истината и се манипулират левскарите, искам да кажа, че няма как Сираков да даде мач на ЦСКА или на който и да е друг отбор. Твърдя го най-отговорно, защото съм играл с Наско Сираков и познавам добре Наско Сираков. Той не е обикновен ръководител или обикновена футболна личност, нито Левски е обикновен отбор. Наско е огромна фигура за Левски и който се съмнява в неговата почтеност към Левски, значи не познава него и обстановката в клуба“, заяви за Nostrabet Геша.

Геша

„И на мен не ми стана приятно, да гледам такъв Левски във Вечното дерби, но го отдавам на предварителната нагласа и настройка. Левски изигра този мач с мисъл за баража. Ако някой преди години беше казал, че Левски, когато играе срещу ЦСКА, ще мисли за следващия двубой, биха го помислили за глупак. Но реалността сега е съвсем различна. За Левски е важно да играе в Европа, защото само за влизане в Лига на конференциите се дава определена сума, а след това за всяка точка, победа и преодолян кръг УЕФА също дава добри пари. А Левски има крещяща нужда от свежи приходи и всеки лев е от значение за клуба, предвид това, че перманентно е задължен да погасява големи задължения, оставени от стари ръководства“, каза още Георги Иванов. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.