Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Барселона потвърди лошите новини за Гави, който ще се оперира

0
Гави Испания
Снимка: БТА / BTA

Испанският шампион Барселона потвърди възможно най-лошите новини за състоянието на полузащитника Гави, който е със скъсана кръстна връзка на дясното коляно и контузия в менискуса. Както е известно, 19-годишният испански национал се контузи по време на двубоя на Испания срещу Грузия от европейските квалификации в неделя, спечелен от иберийците с 3:1, като халфът беше заменен принудително още в 26-ата минута.

В следващите дни Гави ще се подложи на операция, като на следващ етап каталунците ще дадат повече информация около състоянието на младия испански национал.

„Роденият в Андалусия футболист е след любимците на публиката. Духът и решителността му го определят на терена, където той дава всичко от себе си за Барселона. Контузията му е голям удар за всички, но ние ще продължим да го подкрепяме. Гави има пълно разкъсване на предната кръстна връзка на дясното коляно и ще бъде опериран през следващите няколко дни. Когато това премине, ще бъде предоставена нова актуална информация“, се казва в съобщението на Барселона.

През настоящата кампания Гави има 15 изиграни мача с екипа на „Блауграна“, като 13 от тях са като титуляр и се е отчел с две попадения и една асистенция. По-рано медиите в Испания писаха, че тийнейджърът може да пропусне Европейското първенство в Германия и Олимпийските игри в Париж догодина.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.