Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фиорентина продължава напред за Купата на Италия според bet365

0
фиорентина

Отборите на Фиорентина и Сампдория се изправят един срещу друг в осминафинален двубой от турнира за Купата на Италия. Мачът на ст. „Артемио Франки“ във Флоренция ще се проведе в четвъртък от 19:00 часа българско време.

Международният сайт за онлайн залози bet365 дава осезаемо предимство на домакините. Коефициентът за победа на „виолетовите“ в редовното време е 1.50, докато този за гостите е 6.50. Равенството пък е оценено на 4.20. Чрез вашата bet365 регистрация от България вие получавате достъп до стотици спортни събития от страната и света.

Играчите на Италиан Винченцо стартират участието си в тазгодишното издание на надпреварата. Фиорентина заема 9-то място в местното първенство и спечели три от последните си пет официални двубоя. Последната среща между двата тима се проведе през ноември и Фиорентина спечели като гост с 2:0.

Възпитаниците на Джампаоло Марко победиха Реджина и Асколи, за да стигнат до тази фаза. „Самп“ заема предпоследното 19-то място в Серия „А“, като отборът има 4 загуби и една победа в последните си пет официални мача. Сампдория има три победи и две загуби в последните пет мача между двата отбора.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Bet365 отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.