ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Филип Филипов: Мачът не беше приятен за гледане

0
Филип Филипов
Снимка: lap.bg

Директорът на ЦСКА Филип Филипов сподели мнението си за успеха на „армейците“ с 1:0 над Славия. Фичо не коментира ситуацията в тунела след мача за Купата на България.

„Грозен мач, не беше приятен за гледане. Не мисля, че съдията е повлиял на резултата. Не знам какво точно е станало между футболистите в тунела, защото не бях там. Двата мача със Славия бяха различни – единият за първенството, а другият за Купата, където всяка грешка се наказва. Сега мислим за мача с Лудогорец“, започна Филипов.

„Не вярвам да поискат отлагане, техният директор вече го каза. Позицията на клуба ни е, че не искаме съдия да е Драганов или Гидженов. Ние сме последният отбор, който ще тръгне да променя съдиите, но това е нашето желание, изразено още миналата година. Дали ще бъде уважено е работа на Съдийската комисия. Когато се бориш за титлата е нормално да се допускат и грешки“, добави той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.