Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Фаджоли: Бях затънал в дългове, заплашваха ме

0
николо фаджоли ювентус
Снимка: БТА

Поредната футболна афера в Италия придобива все по-стряскащи и мащабни размери. Националите на Италия – Николо Фаджоли и Андреа Тонали признаха, че са залагали в нелегални букмейкърски сайтове, като играчът на Нюкасъл дори заяви, че е е залагал на мачове на Милан, докато все още беше играч на „росонерите“.

Фаджоли, който е играч на Ювентус, сключи сделка с прокуратурата в Торино и бе наказан със спиране на състезателни права за 7 месеца, след като се призна за виновен за участието си в нелегални залози. Фаджоли каза, че именно Тонали го е открехнал за нелегалните онлайн залагания. Днес някои италиански медии публикуваха част от самопризнанията на младия футболист пред органите на реда.

„Тренирахме сутрин, а в следобедите залагахме. Беше ни скучно и търсехме някаква тръпка. Андреа ми каза, че и аз мога да залагам, тъй като няма как да ни проследят. Започнах с тенис, но след това преминах и към футбол. Ползвах различни платформи, но не помня имената на всички, защото те се сменяха всеки месец. Всичко започна в Тирения, когато бяхме на лагер с младежкия национален отбор. Не съм си задавал въпроса кой сайт е законен и кой не е“, казва италианецът.

„До септември миналата година бях задлъжнял с 250 000 евро на различни нелегални букмейкъри. Най-често залагах на мачове, които се играят в момента. По едно време залагах на всичко, което го дават по телевизията. Никога не съм включвал мачове на Кремонезе или Ювентус. Залагал съм и на национални отбори“, разкрива още Фаджоли.

„Не можех да спя. Колкото повече време минаваше, толкова повече се стресирах. Мислех си, че като заложа повече, ще направя по-голяма печалба и ще се разплатя. Но това не се случваше. Затъвах с всеки изминал ден. Заплашваха ме, че ще ми счупят краката. Стигна се до момент, в който дори големите печалби не можеха да погасят борчовете ми“, заяви наказаният футболист.

Фаджоли признава, че е взимал заеми от свои съотборници под претекст, че иска да купи скъп часовник на майка си. Съотборникът му в Юве – Федерико Гати, му е услужил с 40 000 евро, които все още не е получил обратно.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.