Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Евро 2024 ще се излъчва от две медийни групи в България

0
Логото на Евро 2024
Twitter.com

Европейското първенство по футбол в Германия през 2024 година ще се излъчва от две медийни групи в България. Това са „Нова Броудкастинг Груп“ и Българската национална телевизия.

Двете телевизии ще си партнират, както го направиха и на Световното първенство в Катар през миналата година. Те ще си поделят поравно мачовете от Евро 2024.

Европейското в Германия ще се състои от 14 юни до 14 юли 2024 година. Три мача ще се излъчват едновременно и от двете медийни групи – откриващата среща, финалът, както и един мач от груповата фаза.

Жребият за груповата фаза на турнира ще бъде теглен в Хамбург, Германия на 2 декември 2023 г. от 19:00 ч. и ще бъде излъчен на живо по БНТ 1, БНТ 3 и спортния канал DIEMA SPORT 3.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.