Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Двама волейболисти починаха под руините в Турция

0
свещ
Снимка: Pixabay

Двама волейболисти загубиха живота си след тежкото земетресение в Турция. Става дума за Еминджан Коджабаш и Мехмет Джан Агърбаш, които са загинали след срутването на хотел в Малатия.

По-рано стана ясно, че шестима волейболисти на Малатия Беледиеспор са под развалините на хотел. Трима от тях бяха спасени, но Коджабаш и Агърбаш са починали. 

„С дълбока тъга научихме, че Мехмет Джан Агърбаш, който носеше фланелката на Малатия Беледиеспор, е починал по време на земетресението, което удари нашата страна“, гласи изявление на Турската федерация по волейбол.

Броят на жертвите в Турция продължава да расте, като сред загиналите са и много елитни спортисти.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.