ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Драган Стойкович: Няма как да не сме доволни от точката

0
драган стойкович сърбия
Снимка: LAP.BG

Селекционерът на националния отбор на Сърбия – Драган Стойкович призна, че равенството срещу България е добър резултат за западните ни съседи. Срещата от еворквалификациите завърши 1:1, като Сърбия изравни резултата в заключителните секунди на 6-минутното продължение.

„Това със сигурност е добър резултат за нас. Вкарахме в последната минута, затова няма как да не сме доволни от точката.Знаехме, че ни предстои тежък мач, защото България е домакин и това се явяваше последен шанс за тях да догонят другите отбори в класирането. Допуснахме много лесни грешки. Разбираемо е, сезонът едва свърши, играчите са уморени. Имахме много контуени в атака и това още повече усложни положението ни.Изключително важна и огромна точка, няма спор“, завърши Стойкович.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.