Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Десподов: Абсолютно лошо начало, няма безгрешни

0
Кирил Десподов
Кадър: БНТ 3

Капитанът на България Кирил Десподов даде своя коментар след загубата от Черна гора на старта на квалификациите за Евро 2024.

„Не успяхме да намерим дълбочината. Не успяхме да си отбележим ситуациите, които имахме. Като цяло мисля, че заслужавахме ние да победим, а не Черна гора“, започна Десподов.

„Абсолютно лошо начало, но има още мачове. Трябва да си оправим ситуацията в понеделник. Окей, загубили сме, вдигаме главите и това е. Не може с една загуба да загърбим всичко“, добави още той.

„Имаше много непринудени грешки отзад и не успяхме да пробием техните халфове. Затваряха ни добре и си изиграха добре мача. Не мисля, че изиграхме трагичен мач. Накрая имахме две ситуации да вкараме и ние, така че не мисля, че сме изиграли трагичен мач.

Трябва да се вдигаме, да продължаваме, млади момчета правят грешки, аз правя грешки. Няма безгрешни. Днес сме загубили, в понеделник може да спечелим, това е“, завърши Десподов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.