Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Дейвис и Гарсия се обзаложиха: Победителят взима всичко!

0
Раян Гарсия Джервонта Дейвис
Снимка: DAZN

Раян Гарсия и Джервонта Дейвис се разбраха за много сериозен облог преди битката си. Този уикенд цялата боксова общественост ще се наслади на един от най-чаканите сблъсъци последните години.

Освен загуба в професионалната си статистика, някой от тях ще се раздели и с репутацията си на „златна кокошка“ за промоутърите. Сега обаче се оказва, че ще се раздели и с… хонорара си.

В жива връзка бойците си „стиснаха ръцете“ за това, че победителят ще прибере всички приходи от мега сблъсъка. Веднага момчета от антуража на Танка започнаха да подскачат от радост.

„Няма да спазиш обещанието си“, коментира приятел на Дейвис. Самият боксьор веднага хвана телефона и набра някого, вероятно мениджъра си. Предстои да разберем дали облогът ще бъде оформен документално. Раян Гарсия също изглежда много уверен в успеха.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.